Zostań dostawcą Natury
Napisz do nas
Oferta dla B2B
Napisz do nas
Mój koszyk ()
Razem (z VAT)
Checkout using your account
Checkout as a new customer
Creating an account has many benefits:
Cukier kokosowy EKO powstaje w procesie przetwarzania kwiató,w palmykokosowej. Nie podlega on rafinowaniu, dzięki czemu zachowuje naturalny, ciemny kolor. Zawarte w kwiatach palmy kokosowej soki obfitują w naturalne drożdże, enzymy, aminokwasy, mikroelementy oraz witaminy.
Produkt wyró,żnia się aromatem karmelowym. Świetnie sprawdza się przy wypiekach, deserach oraz do słodzenia zimnych i ciepłych napojó,w.
Jego niewątpliwą zaletą jest mniejsza zawartość kalorii, co na pewno spodoba się łasuchom, któ,rzy chcą zadbać o linię.
W produkcie tym znajdziecie ważne dla organizmu pierwiastki, takie jak magnez, potas, fosfor, żelazo orazwapń.
Cukier kokosowy sprawdzi się świetnie jako zamiennik dla cukru białego, miodu lub melasy.
Marka | MIPAMA |
---|---|
EAN | 5901549275605 |
Składniki / Ingredients | Składniki:cukier kokosowy (100%)Alergeny: ,produkt może zawierać soję, pszenicę oraz gluten ,Wartości odżywcze w 100g:wartość energetyczna ,1577 kJ (377 kcal)tłuszcze ,0,4 g (w tym nasycone 0g)węglowodany ,93 g (w tym cukry 93g)białko ,0 gsó,l ,0,9g |
Rozmiar | 400 |
Jednostka Wielkości | g |